Isnin, 31 Disember 2012

Bila mak dan anak memilih makanan

Salam semua rasanya dh lama aku tak update blog hmm biasa la ujung tahun byk benda nk d buat mujur ada masa bwa anak p jalan2...cuti ujung tahun nie agak ramai org kat sekitar pusat shopping mybe shopping utk anak2 masuk sekolah la agaknye pelbagai karenah bila tgk kanak2 kecil memilih pakaian sekolah diaorg..fuhh syukur walaupun utk memenangi i phone 5 tampak sukar tp syukur pasal dpat update blog guna sony experia miro hmm best juga tp takla mcm gajetaple hehe pape pun syukur dgn apa yg ada...chawww dlu nk g shopping huhu


Tiada ulasan: