Rabu, 28 November 2012

Blogwalking Sampai Lebam !


Blogwalking ni selain daripada boleh kenal-kenal dan merapatkan hubungan sesama blogger, boleh juga meningkatkan trafik blog kita. Jadi jom sertai segmen Blogwalking Sampai Lebam bersama ahsfantasy24! Mana-mana peserta yang bertuah akan ditempatkan di Bloglist ahsfantasy24 secara automatik. Peserta digalakkan singgah, follow dan meninggalkan komen di blog peserta yang lain. Moga bermanfaat kepada semua.
  1. Peserta digalakkan copy dan paste entry ini ke dalam blog masing-masing dengan menggunakan tajuk "Blogwalking Sampai Lebam!" dan letak link ke entry ini.
  2. Tak diwajibkan follow blog penganjur. Kalau suka, follow, kalau tak suka tak perlu follow.
  3. Senarai peserta akan sentiasa dikemaskini di sini dari masa ke masa.
  4. Jadi sekarang jom sama-sama kita blogwalking


7 ulasan:

Jie Susanos Jie Susanos berkata...

salam kenal...bw sini

ahsfantasy24 ahsfantasy24 berkata...

Assalamualaikum.. terima kasih sebab join segmen ni,
sangat2 menghargainya. salam kenal daripada blog penganjur.

# kita dah update list :)

Mentari Minda Mentari Minda berkata...

Assalamualaikum....salam perkenalan..dari Ritz ...http://www.mentariminda.com/ ... memang bagus segmen nie...setiap bloglist akan Ritz follow

Andre Andre berkata...

Hijau nye blog nie. Anyway,baru je singgah kat blog nie.

Jomla ber-blogwalking ramai-ramai.
Baru meriah.

محمد رازيق محمد رازيق berkata...

jalan2 sini bro. salam kenal.

Cikgu Hairul Cikgu Hairul berkata...

Blogwalking memang memenatkan. Tapi rasa berbaloi kan kalau kita dapat kawan yang ramai melalui aktiviti memenatkan tu.

Dhia Dirham Dhia Dirham berkata...

salam kenal
http://dhiadirham.blogspot.com/2012/12/blogwalking-sampai-lebam.html