Khamis, 17 Mac 2011

yang mane korang nak pilih nie???

Diff between Wife  & Girlfriend  

      
Some people say:
Wife is a  
 HARIMAU  ................
Girlfriend is HARI HARI MAHU  

And some say:
Wife is like 
TV , Girlfriend is like Handphone (HP) 

At home 
watch TV , Go out bring HP .

No money, 
sell  TV . Got money change HP .

Sometimes 
enjoy TV  but most of the time play with HP .

TV 
free for life  but HP, if you don't pay, the services will be terminated .  
TV is big , bulky and most of the time old but HP is cute,  slim, curvy  and very portable at any time.  

Operational cost for TV is often 
acceptable  but for HP is high and often demanding .  

Most Important, TV got remote  but HP don't have .
                
Last but not least.......
TV 
do not have virus  but HP have VIRUS ......
Once get it,  HABIS LAH.
 

So better choose 
TV lah  
Reply To This Comment

When wife leaves the child to husband....

perhatian kepada ibu2,mama,mamy,yg tinggal anak kepada husband korang
kene make sure betul2 boley ke diaorang jage anak korang??hehehe so tengok
le gambor nie aku nk terang kan byk2 nanti takut kene marah plak heheheh









oleh yang sedemikian sebelum tinggal anak kepade husband2 korang kene pastikan yang diaorang boley jage  anak2 korang dengan elok melok jangan main serah je so jd macam nie la akibatnye keh3!!!!!!!!!!

Reply To This Comment

kelisa cucuk evo biaQ betoi!!!!!!!!!!!!




Pada suatu malam yang hening dan sunyi di lebuhraya 
utara selatan kelihatan sebuah kelisa putih tersadai di sebelah lane kerosakan. Ada orang tua yang berdiri disebelahnya,pemilik kelisa tu 
sedang berjalan kehulu kehilir cuba menahan kereta supaya membantu.tidak ada sebuah kereta pun berhenti.tiba-tiba datangla sebuah kereta evo 7 berhenti di sebelah kelisa tadi


" Ada apa nie pakcik,kereta rosak ke?"tanya pemuda 

berusia dalam lingkungan 20an."a'ha rosak "jawap pakcik tu simple aje...."Ok,cam nie,saya ada tali nanti saya ikat kat kereta saya dan saya tarik kereta pakcik sampai tol"mamat nie bagi idea.."worrait gak tu...", tapi....nanti kalau pakcik rasa awak bawak laju 
pakcik akan hon dan bagi high beam" "Ok pakcik"..mamat nie pun ikatlah tali kat kereta 
kelisa di depan dan hujungnya diikat dibelakang bumper evonye. dia pun jalanla..dengan slow dan berhati-hati. Dalam lima kilometer mamat nie laju le sikit,apalagi pakcik tu pun hon dan bagi high beam la kat mamat tu.Mamat tu pun slowkan balik..Tiba-tiba ada sebuah ferrari datang dari belakang dan 
press minyak kat mamat evo7.apa lagi,jiwa muda patang dicabar, 
dia pun tekan la minyak rapat nak kejar ferrari nie...lupa la pulak dia 
dengan kelisa org tua yg diikat kat belakang kereta dia.

Orang tua tu punya la hangin satu badan,dia pun hon dan bagi hi beam bagai nak rak.Mamat evo7 tu dah tak sedar dah angin punya pasal. Kebetulan pihak polis ada buat speed trap kat bawah jambatan. Vrooommm...... bedesup peginye... ini dah lebih speed limit nie....kate polis nie..cecah 250kmj memasing nie... Dia pun contact la kengkawan dia kat depan supaya saman 


kereta-kereta yg laju nie...



"Over..over, ada tiga buah kenderaan memandu melebihi had laju,sebuah 
ferrari,sebuah evo7 dan sebuah lagi kalau aku cakap korang mesti tak 
percaye punye..........sebuah kelisa putih tengah cucuk angin evo7 tu siap bagi hon dan hi beam nak potong lagik tuh!!!' hhaaaa tu la kisahnye bile
marah dah naik tahap gaban
Reply To This Comment

Selasa, 15 Mac 2011

restoran mangkuk jamban

hmmm entri hari nie mengenai tandas mangkuk jamban,kat malaysia ade ke ishhh aku pun tak penah dengar pun korang ade dengar ke,hmmm halal ke haram? melayu ke cina punya owner??
tapi yg pastinye entri nie dari luar negara sama ada jepun ataupun china dan korea oleh itu hari nie aku memaparkan gambar2 makanan dalam mangkuk tandas sekali tgk mcm mual geli nak muntah tp byk2 kali tgk perut lapooo la plak heheheheh





lapornye perut haku!!!!!!!!!

wah nampak mcm nikmatnye hehehe

Reply To This Comment

Ahad, 13 Mac 2011

alahai tuan punya myvi suor dalam!!!!!!!!!!

alahai tuan punya keta myvi ko nie pagi2 bute terus drive ke tanpe tgk ape yg terjadik pade keta ko hehehe ape punye owner da,agaknye dia yg tinggal seluar mase g mandi mande kot lupe nk amik lepas tukar 
so kepada owner2 keta jgn la sampai  jadik mcm nie kalo kok ye pun rumah anda takde ampaian exspcialy umah2 flat,kondo mahupun apartment kalu dh jatuh g la amik balik suar katak mu itu jangan biarkan ianya merata2 nnanti tak pasal2 kene DNA




Reply To This Comment

Lamborghini Heels

COOL...nak gak sepasang...

http://www.emocutez.com
bukan setakat kereta je kasut pun dah ade design hehehe

http://www.emocutez.com



Reply To This Comment

mcm mane ni? apa lagi nak buat ni...

alahai omak!!!!!!!!!!!!!









































































































sekali tumbang daaaaaaaa hehehehe oleh itu berhati-hati di jalan raye okey

Reply To This Comment

jgn jd camni...alahai omak..

Fuyooooooo.. . ..nie lah first time aku berader didlm bilek dgn seorang wanita..macam jakun darat siot. Ye seorang wanita yg bergelar isteri, isteriku yg sah. Macam beruk dah kehilangan idea, aku duduk melangok kat atas katil memerhatikan isteriku yg dari tadi menyisir rambut di hadapan lemari solek. Mati kutu aku dibuatnyer, org ramai kat luar, sumer nyer sedare mare pihak isteriku, mereka bermalam disini, maklumlah dah penat bertungkus lumus menyenggelarakan majlis persandingan kami siang tadi. 

Penat memanglah penat, tapi di saat saat indah begini penat menat nie sumer tak main ah... tolak tepi dulu. Tapi sekarang yg menjadik tander soal ialah camner aku nak mulerkan... yelah nak approach isteriku?... .Maklumlah bukannyer pernah aku buat kerja camgini. Aku peratikan isteriku sambil terpikiag kat kepaler hotak aper plan atao script yg hendak aku keutarakan.. . takkan nak duduk je sampai pagi beb. 

"Abg ngantok??" isteriku bersuara..berderao aku dengar suara dia yg lunak merdu (ye lah baru kahwin lunak lah merdu lah... .cuber dah sepuluh dopuloh tahun kahwin... kontrektor piling pun kao cakap lagik sedap) 

Berbekalkan t-shirt Byford yg melekat di badan beserta kain pelikat yg terikat dipinggang diikuti dgn muker millenium yg amat menggoder aku pun menjawab "Tidak sayannnggg.. . abg blom ngantok lagikkk" 

Isteriku berdiri lalu duduk disebelah ku dgn senyuman yg cukup berpower lagik berkaliber. Aku pun tersengeh macam cipan terkener karen... berdiri... lalu meluru mendapatkan suis lampu... .tup!... ..lampu dimatikan... ... gulap gulita. 

BEEEPPPPPPPP! !!!! BEEEEEEPPPPPP! !!!! BEEEEPPPPPPPPP! pager aku berbunyik! 

Maner punyer hamlao sudah page aku disaat saat genting begini! Ahhh! buat bodo suah... .aku teruskan perjalanan menuju ke tempat isteriku berbaring... ... . 

BEEEEEEEPPPPPPP! !!!!BEEEEEEPPPPP P!!!!!!!! BBBEEEEEEEEPPPPPPP! Dia bunyik lagiiiiiiiiii! 

"Alaaahhhhhhhhh abggggg... saper yg page tuuuuuuu... .pergilah response duluuuu" keluh isteriku. 

Aku mencapai pager aku dan terus keluar dari bilek... .dlm bilek aku takder tipon, jadik aku terpakserlah guner tipon diluar. Biler sajer aku keluar dari bilek... org org diluar sumernyer memerhatikan aku..mereka yg dari tadi riuh tetiber senyap... aku hanyer tersenyum, tander hormat sebagai pendatang baru dlm keluarga mereka, terus mendapatkan tipon yg berader di sudut ruang tamu.. Mereka terus memerhatikan aku... .ader yg tersenyum dan ader pulak yg tersengeh. 

Bapa mertua aku baru keluar dari dapo, melihat aku dgn tipon di tangan 

"Astaghfirullaaaahh hhhhhhhh! !!!" dia beristighfar 

"Kenaper pak?" tanyer aku kehairanan 

"Maner pergi kain kao Man?" jawab bapak mertua aku 

SEKIAN 

Pengajaran : Pastikan anda memakai celana dlm biler memakai kain pelikat... dan pastikan yg anda telah pastikan.

Reply To This Comment

Isnin, 7 Mac 2011

seronok ke cerita korea nie!!!!!!!!

hmmm hari nie entri pasal cerita korea???? alamak aku tak berape tahu sgt cerite nie yg aku heran kenape la ade di kalangan kite yg minat cerita nie,kalu kat umah aku tuhh hmmm tak lain tak bukan wife gan adik ipar aku la yg selalu tgk siap buat koleksi lg pasal cerita korea nie,dari cd,dvd sampai la buku korea tp yang aku tak fahamnye dr bahasenye langsung tak faham,korang faham ke????? yang jd kegilaan orang2 kat umah aku tu cerita BOF ishhh tajuk hape tahh la jap kau maskkan gambar cerite tuh



  nie ha gambarnye hmmm bagi orang yang tahu tu tahu la yang tak tahu juga la heheheh!!!!   tp walau mcm pun kutuk tetap kutuk tapi ahkir2nye aku plak yg terjebat gan cerite keh3,mle2 aku pun tak berape ske sgt pasal dia punye bahase tak faham termasuk jalan ceritanye,
wife haku le yg cucuk2,hasut2 suh tgk cerite nie,oleh kerane nk jage hati aku pun tgk jugak,mula2 tu mcm boring je hehehe bile dh masuk 20minit lepas tgk mula la bibir kesukaan tertimbul dgn ckit2 dlm hatiku walaupun sekeras batu kerikir pun heheheh,hai kalah jga kau akhirnye ye.....cerita nie lama kelamaan seronok jgak di tgk kalu dah faham jln cerita nie, ade suka duka sedih gembira persahabatan dan juga percintaan eh kelakar pun ade juga tau sampai tersenyum kau di buat nye mula la wife aku jerling,,,,,,,,,,,,
ha dulu sombong sgt  tak mau tgk hmmm takpe la tp skrg nie time wife aku nk beli cd ke dvd ke mesti aku tanye nak beli cd korea ke hehehe tersenyum palk dia,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,opssss setakat nie saje entri kali nie nanti sambung balik ok

Reply To This Comment

Ahad, 6 Mac 2011

hari nie aku terus mancari idea

untuk entri yang seterusnyee!!!!!! perjuangan belum selosai!!!!!!
 lalu aku pn melalui setiap hari untk mencari idea untuk di tuliskan hmmmm

munda mandir,ke sane ke sini membawa diri dengan kepale benak yang serabuk bak pokok kelape yang tua dan uzur sambil menungu ketumbangan menyembahi bumi tuhan,,ishhhhh nyamuk plakkkkkkk
gangguan betol laaaa!!!!


















so aku sambung la untuk hari jom kite pakat2 kire berape ekor kah itik2 tersebut!!!!!!!



Reply To This Comment

yang nie plak kalu manusia terlebey kaye!!!



agak2 korang la kan kalu korang kaye ade ke korang buat macam nie?????? untuk kepuasan hati ke atau pun nak menunjuk2 ??????









house made nie made in usa













korang bley beli bulan









unta pun pakai reben kalu dah korang kaye mujuQ gigi tak blink mcm 50 cent tuhh












yang nie hmmm same je tapi perempuan punye le












wahhh golf atas kapal lain main le puas2 takde kne kepale orang












yang nie plak jet belakang umah 1 jam je dah sampai ujung dunia










wahhh!!!!!!!!! duit dah jadi tisu ini sudah melampau!!!!!!!












hehehe ini aku punyee









keta pun di salut ole3h emas kalu dah kaye











same la gan laptop aku sekarang nie salut mas,pad mutiara,butang lain berlian












perghhh tak yah naik bas dah pjg pun mcm bus










hehehe yang nie aku suke sejuk mate memandang!!!!!!

ehhhh!!!!!!! dah bis dh entri utk hari nie,,,nie la jadi nye kalu org yg terlebih kaye tak tau nak habiskan duit dia kat mn ape yang penting usaha yang gigih untuk mencapaikannye ewahhhhhhhhhhhhh!!!!!
Reply To This Comment

nie la jadinye jika badan besau

alahai kesiannye dia hehehe buat baju pengantin tapi tak bley nk pakai
lengan tak muat dah ketat so terpaksa la kene potongkan ckit bagi muat
kalu tak mau nak mkn angkat je lengan nk suap perappp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sekali terkoyak daa baik buat dulu kan kan kan,,,,,,,,,,,,,hehehe
sexy wehhhh!!!!!!!!!!!!!!






















































hehehe inilah kisahnye tak bley nak letak entri lebey2 nantik mengaibkan orang plak cian si pengantin
pape hal pun selamat pengantin baru geng!!!!!!!!!!!!!!!! semoga di rahmati oleh Allah walaupun baju tak cukup lengan heeeeeeeeeee!!!!
Reply To This Comment