Khamis, 1 November 2012

TERINGIN NAK BUAT CONTEST




Salamsejahtera semua kepada reader2 yg terjah ke blog laman coret corot ku ini....saya ucapkan ribuan terima kasih kkerana sudi membaca entri yang ada dlm blog ini.... hari nie tak ada sgt entri pasal opis tgh bz dgn meeting untuk projek baru...so sebelum berbuat sedemekian saya ingin meluahkkan di dalam blog nie kkerana teringin nak buat satu contest bagi reader2 yg dtg kke sini,,,,hmmm ape pendapat anda semua????? so saya inginkan pendapat anda semua sekiranya anda semua setuju...saya tahu mungkin dengan ayat contest nie mungkin di pandang jelek kerana kalu di ikutkan saya belum layak berbuat sedemikian kerana followers pun takk ramai trafik pun tak banyak mcm pemblog2 yg lain yg followers nya mencecah hingga 1k ke atas la saya baru je 58org

Oleh yg sedemikian sekiranya anda semua setuju dengan contest nie sila harap menyokong saya untuk menjayakkannya dengan menjadi followers dan tinggalkan linkk di bahagian shout box saye  dan klik di mana2 bahagian iklan yang ada tag CONTEST di dalam blog nie..... sekiranya tidak berminat terpulang pada anda saya tidak memaksa anda semua.........

WASSALAM..........

1 ulasan:

cerita best cerita best berkata...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog bg komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog..chat blog tidak dikira nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html